Doi bărbaţi în vârstă de 25 şi 49 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentanţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive, după ce luni au răpit o tânără în vârstă de 26 de ani, de pe o stradă din oraşul Corabia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi de sora victimei despre eveniment, prin 112. Tânăra a fi fost luată de pe stradă şi urcată cu forţa într-un autoturism argintiu, care ulterior s-a îndreptat către o destinaţie necunoscută.

Surse apropiate anchetei au declarat că unul dintre cei doi răpitori, bărbatul în vârstă de 25 de ani, este fostul iubit al fetei.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi şi tânăra a fost interceptată de poliţişti, în Caracal. În autoturism se afla însă doar bărbatul în vârstă de 49 de ani. El le-a spus poliţiştilor că i-a lăsat pe tânăr şi pe fata răpită, pe o stradă din Caracal. Planul fostului iubit era să o ducă pe fata de 26 de ani la o casă pe care fratele său o are în Caracal. Ei n-au putut să intre însă în locuinţă, doarece era încuiat, ruda sa fiind plecată în străinătate.

Ulterior, poliţiştii i-au depistat şi pe tânărul de 25 de ani şi fata răpită şi i-au dus la secţie.

„De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi, aceşti urmând a fi prezentaţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive. Ei sunt acuzaţi de lipsire de libertate şi pentru lovire sau alte violenţe.

 

Articolul precedentSe extind suprafețele agricole irigate în Olt. Noi stații, puse în funcțiune săptămâna aceasta
Articolul următorSute de pacienţi cu infecţii respiratorii acute şi pneumonii, în judeţul Olt