Două spaţii comerciale din centrul Caracalului au fost mistuite de un puternic incendiu, marţi dimineaţă, flăcările fiind stinse de pompieri după aproximativ două ore.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că incendiul s-a produs în municipiul Caracal, pe strada Antonius Caracalla, la două spații comerciale.

Incendiul s-a produs chiar în centrul oraşului, în apropierea blocurilor de locuit.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materiale textile și obiecte de mobilier aflate în cele două spații comerciale, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

El a adăugat că au ars 25 de elemente de mobilier – șifoniere, colțare, mobilă de bucătărie, într-un spațiu comercial, iar în cel de-al doilea au ars tâmplăria din PVC, electronice și materiale textile.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor defect, potrivit pompierilor

Articolul precedentOferta locurilor de muncă din domeniul confecțiilor textile s-a triplat. Construcțiile, la polul opus
Articolul următorTransport ilegal de lemne, depistat în Olt. A fost confiscată cherestea în valoare de peste 8.000 de lei