Luptătorul MMA Mihai Dorobanţu, în vârstă de 28 de ani, din Milcov, este cercetat de poliţişti după ce, luni după-amiază, l-a bătut pe omul de afaceri Ion Vlad zis Nelu Vişan, din Slatina.

Incidentul s-a petrecut pe strada Basarabilor din Slatina, în zona Colegiului Naţional „Ion Minulescu”. Agresorul a fost identificat, ulterior, de poliţişti.

„Astăzi, în jurul orei 14.30, am fost sesizati prin 112 despre faptul că pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, un bărbat ar fi fost agresat de o persoană necunoscută, acesta din urmă fugind după comiterea faptei. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului pentru a efectua de cercetări. Se pare că bărbatul, de 52 de ani, din municipiul Slatina,  ar fi fost lovit, fără a fi deposedat de bunuri. Acesta nu a putut oferi date despre agresor. În urma activităţilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat,  în vârstă de 28 de ani, din comuna Milcov, bănuit că ar fi săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Ea a adăugat că poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fapta a fost comisă, fiind deschis un dosar pentru lovire sau alte violente.

Sursa: Realitatea de Olt