Ion Alexandru Badiu, ajutorul de şef de post care, duminică după-amiază, s-a împuşcat în cap a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost stabilizat la Spitalul Municipal Caracal.

Poliţistul a ajuns la Craiova, în jurul orei 19.00.

El s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament din Caracal.

Asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD, apoi fiind predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.

A ajuns la Spitalul Caracal, stabil, dar in stare de inconștiență. Medicii caracaleni au luat decizia să îl transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. El era intubat.

Ion Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Badiu se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Acesta se pare că ar fi şi motivul gestului său. Aceleaşi surse susţin că locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

„Precizăm că polițistul era angajat al IPJ Olt de o lună. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Articolul precedentCARACAL: Un tânăr polițist s-a împușcat în cap. Unde a fost găsit
Articolul următorTânără în COMĂ după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de o maşină